F: Motion: kondi, styrke, stræk Voksen (EHoTi & FUO)

Antal tilmeldte: 8/20 Alder: Alle aldre Pris: 500,00 DKK
02/05/2023 - 14/06/2023 Fuglsanggårdskolen, Pigesal Onsdag 20:00-21:00 Engelsborghallen, Opvarmningssal Tirsdag 18:40-20:00 Instruktør: Mathilde Petri Andersen Kamille Grace Ertner
Beskrivelse

Som medlem af motionsholdet på Fuglsanggårdsskolen og i Engelsborghallen har du mulighed for at træne hele to dage om ugen - nemlig tirsdage i Engelsborghallen kl. 18.40-20.00 og onsdage på Fuglsanggårdsskolen kl. 20-21. Du møder bare op de dage, det lige passer ind i skemaet; nogle uger har du måske tid og overskud til at give den gas begge dage og andre uger, kan du måske lige få klemt en enkelt træning ind – og alt er okay! Det er et nyt koncept i foreningen som vi håber på at få op at køre, hvorfor prisen i denne sæson er særligt god for to ugentlige træninger ;) Herunder kan du læse om indholdet i træningen:

Til Motion fokuseres der på grundtræning for hele kroppen i en kombination af konditionstræning, styrkeøvelser, balance og stræk. Undervisningen er fyldt med energi og god musik og tilpasses hver enkelt deltagers niveau, så man selv kan styre træningen efter, hvad der passer din krop, men med gode instrukser og hjælp fra træneren. 

Træningens formål er at styrke balance, koordination, kropsholdning, grundstyrke, smidighed og kondition. Det er samtidig målet, at du opnår en øget kropsforståelse og glæde ved bevægelse gennem træningen. Motionsholdet bevæger, udfordrer og giver sved på panden! 

PRAKTISK INFO:
Læs om træningstøj, aflysninger, ventelister og andet praktisk i LG her: www.lg-gymnastik.dk/page/praktisk-info
Privatlivspolitik: www.lg-gymnastik.dk/privatliv
Handelsbetingelser: www.lg-gymnastik.dk/betingelser
NB! Holdet gennemføres ved et min. antal betalende og deltagende medlemmer.

Pris: 500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mathilde Petri Andersen

mathilde.petri@gmail.com

Cheftræner
Træner i LG siden 2016

Kamille Grace Ertner

kamilleertner@hotmail.dk

Cheftræner
Træner i LG siden 2017