LG Rep: Opvisninger, ture mm.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Rep-holdenes kommende opvisninger, ture mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.

Det forventes, at man som Rep-gymnast deltager i alle de planlagte opvisninger. Derudover er der mulighed for, at de hold der ønsker det, kan deltage i nogle ekstra opvisninger. Det aftales internt på det enkelte hold. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i en opvisning, skal dette meddeles til Cheftræneren i god tid.

Sideoversigt:


On the Move

Rep er blevet inviteret til at deltage i opvisningen "On the Move" på Sorø Gymnastikefterskole den 2. december: https://soroefterskole.dk/arrangement/on-the-move. Arrangementet starter fra kl. 18.30.

” On The Move er en stor gymnastikfest med det vildeste show, hvor vi ser, hvad gymnastik, dans og parkour kan sammen! Som titlen siger, hvor er vi på vej hen? Det skal vi opleve, og vi skal underholdes til On The Move!”

Planen for dagen:

Mere info følger.


LG GymnastikJuleland

Traditionen tro afholdes LGs GymnastikJueland, hvor dagen først byder på workshops for foreningens mindre børn og unge og deres familier. Her forventes det, at Rep-gymnasterne hjælper med at afvikle workshops. Herefter står den på opvisning, hvor Rep-holdene får mulighed for at vise, hvor langt de er nået med sæsonens opvisning.

Planen for dagen:

Mere info følger.


DGI Forårsopvisning
Alle Rep-hold skal deltage i DGI Forårsopvisning, der er et gymnastikstævne arrangeret af DGI for junior- og voksenhold, der træner i DGI Storkøbenhavn. Det plejer at være en sjov dag, hvor alle forældre og venner har mulighed for at komme med som publikum. Publikumsbilletterne købes på dagen direkte hos DGI i hallen.
Gymnaster og forældre kan med fordel hente den app, der hedder ”DGI Gymnastik”, her lægges al info omkring DGI opvisningerne op.
Det vi ved indtil nu er:

Som gymnast skal du på dagen:


Gymnasternes Dag

Alle Rep- og Junior-hold skal deltage i Gymnasternes Dag, der er et gymnastikstævne arrangeret af GymDanmark. I er tre opvisningsgrupper fra LG, der skal på gulvet i løbet af dagen. Der er derfor masser af publikum, som er klar til at klappe af jer! Vi lægger op til, at det bliver en dag i gymnastikkens tegn, hvor man møder tidligt og bliver hængende efter og ser de øvrige LG hold, så I kan bakke hinanden op. Derudover er sådan en dag en super god mulighed for at hænge ud med sit hold og få set en masse god gymnastik, dans og akrobatik, som I kan få inspiration fra😊 

Det vi ved indtil nu er:

 

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum & forplejning:

Mere info følger.

 LGs forårsopvisninger

Rep-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 19.-23. april 2023. 

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside her: info kommer

 


DGI Sommerstævne (tilvalg for holdene)

DGI Sommerstævne er for alle gymnastikhold, der kunne tænke sig at afprøve deres opvisning udendørs. Det er en sjov dag med god gymnastik og dansk sommer.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

Mere info følger.


LG GymnastikSommerland

For andet år i træk afholdes LGs GymnastikSommerland. Det vil fungere som en afrejseopvisning, hvor Rep-holdene har mulighed for at vise familie, venner, trænere og andre gymnaster det show de skal optræde med til Gymnaestrada i Amsterdam til sommer.

Planen for dagen:

 


Gymnaestrada

Gymnaestrada er verdens største internationale gymnastikfestival, hvor gymnaster fra hele verden deltager. Her er LGs Rep-hold blevet udtaget til at repræsentere GymDanmark og dansk gymnastik. Gymnaestradaen spænder om alt fra sports acrobatic, rymisk gymnastik, spring, drama, dans og meget meget mere.

Hvert fjerde år mødes gymnaster fra hele verden for at dele deres fælles passion for gymnastik.

Gymnaestrada er en gymnastikfestival med over 20.000 deltagere fra hele verden, hvor Danmark deltager med omkring 1.000 gymnaster.

 

 

Plan for betaling (mere info kommer):

Startprisen for turen er 10.000 kr./deltager. Vi håber på at kunne komme ned på en deltagerpris alt inkl. på 5000-6000 kr.

 

AFREJSE & HJEMREJSE:

 

Hvad skal du have på, når vi rejser?

Vi rejser i vores grå LG GymStar-Jakke, sponsor T-shirten og sort LG underdel med hvidt logo. Dertil skal LG sportstasken bruges som håndbagage – mere info om det lidt længere nede. 

 

OPLYSNINGS- OG REGELSEDDEL:
Alle gymnaster forpligter sig til grundigt at læse og underskrive den udsendte oplysnings-og regelseddel inden afrejse. Den kan IKKE afleveres fysisk, når vi ses i lufthavnen og skal altså være modtaget på forhånd.

Du kan med fordel bruge app ”Docusign” til at udfylde og underskrive sedlen, da man her slipper for at skulle printe og scanne den ind igen.