GYMSTARS

Foreningens udtagede hold

Hvem er GymStars?

GymStars er Lyngby og Gentofte gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini, Junior, Rep og After Rep.

 

GymStar-kompendium til gymnaster

Vi har i LG udviklet et GymStar-kompendium for nuværende og kommende GymStar-gymnaster, hvor man kan finde al relevant information.
Det indebærer blandt andet

Hent GymStar-kompendiet HER.

 

Oversigt over GymStar-hold i sæson 21-22

Bemærk: Holdene tager altid udgangspunkt i, hvem der stiller op til udtagelsen. Alle oplysninger er derfor vejledende og kan ændres undervejs. Det gælder dels aldersforeninger og dels, hvilkene hold der oprettes. Er der ikke nok deltagere til at udfylde et hold efter en audition, oprettes pågældende hold ikke.

Ligesom nogle gymnaster springer et trin over og måske starter som Junior, er der samtidig nogle gymnaster, som aldrig kommer på et Rep-hold. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den stilart og det hold, der passer bedst til dig.

 

Akro Mini 8-14 år+
Akro Junior 8-18 år+
Akro Rep 9-21 år+

Modern-Rytme Mini 10-14 år+
Modern-Rytme Junior 12-18 år+
Modern-Rytmisk Rep 14-21 år+

Parkour Junior 10-18 år+
 

Street Mini 10-14 år+
Street Junior 12-18 år+
Street Rep 14-21 år+

Spring Mini 9-16 år+
Spring Junior 12-18 år+
Spring Rep 14-21 år+

After Rep Spring 19-35 år+
After Rep Rytme 19-35 år+

Audition

Audition til samtlige GymStar-hold afholdes i år fysisk i Kildeskovshallen i weekenden d. 21.-22. maj. Mere info omkring procedure, tilmelding og program for weekenden kommer hurtigst muligt. 

Læs mere om hvert enkelt hold, optagelseskrav og hvordan man søger om plads efter sæsonstart i GymStar-kompendiet for gymnaster, som du finder herover.

 

Tilmelding

Tilmeldingen til et GymStar-hold kan først ske, når du har fået besked om, at du er blevet optaget.

Herefter sker tilmeldingen på siden HER.