HOLDUNIFORM

GymStar Holduniform sæson 23-24

GymStars betyder fællesskab, og fællesskab betyder god energi, glade gymnaster, skønne venner og HOLDUNIFORM. Som en del af GymStarkonceptet forventes det derfor, at man anskaffer sig den obligatoriske holduniform. Holduniformen betyder enormt meget for fællesskabet og følelsen af at være en del af et hold. Det gælder både på vej til træning, til træning, til opvisninger samt på ture og rejser.

Optages du på et Mini-, Junior- eller Rep-hold, skal du sørge for at have købt din holduniform i løbet af de første par uger af sæsonen.

Man skal som minimum have én del fra holduniformen på til træning hver gang – på den måde kommer man i den rette træningsstemning og er en del af det fede fællesskab. Det er op til hver enkelt træner, om de har særlige ønsker til sine gymnasters påklædning. I det tilfælde vil man høre fra sin træner inden undervisningen starter.

Holduniformen skal altid bruges i forbindelse med opvisninger.


* I sæson 2023-2024 er der blevet indkøbt nye sweatpants til GymStars, og denne sæson vil derfor være en overgangsperiode fra de gamle sweatpants. Har man allerede de gamle sweatspants, er disse en godkendt del af holduniformen i indeværende sæson. Fra sæson 2024-2025, vil det være de nye sweatpants, som er obligatoriske.

* Modern-Rytme Reps indkøbte sweatpants fra sæson 22-23 tæller IKKE, som en obligatorisk del af uniformen.

 

Køb af holduniform

LG Shoppen ligger som webshop på hjemmesiden, hvor du inden sæsonstart har mulighed for at købe din holduniform.

I en normal sæson vil der ved sæsonstart også være en fysisk shop i Kildeskovshallen i de første par uger.

Mangler du noget til din holduniform? Du kan enten købe det i LG Shoppen (Webshop eller fysisk) eller blive medlem af LG’s Facebookgruppe: lg: køb salg og bytte HER, hvor du har mulighed for at købe, sælge eller bytte dele af LG Uniformen.