Træn op til 2 dage

Motion // Dans & Fitness Voksen (KH3TiTo)

Antal tilmeldte: 0/18 Alder: Alle aldre Pris: 1.050,00 DKK
30/08/2022 - 27/04/2023 Kildeskovshallen, Sal 3 Tirsdag 20:00-21:00Torsdag 19:35-21:00 Instruktør: Anna Schøtt Knudsen Julie Kandel
Beskrivelse

Som medlem af Motion // Dans & Fitness i Kildeskovshallen har du mulighed for at træne hele to dage om ugen - nemlig tirsdage kl. 20-21 og torsdage kl. 19.35-21. Du møder bare op de dage, det lige passer ind i skemaet; nogle uger har du måske tid og overskud til at give den gas begge dage og andre uger, kan du måske lige få klemt en enkelt træning ind – og alt er okay! Det er et nyt koncept i foreningen som vi håber på at få op at køre, hvorfor prisen i denne sæson er særligt god ;) Herunder kan du læse om de to træningsformer:

BESKRIVELSE - Motion (tirsdag):
Til Motion fokuseres der på grundtræning for hele kroppen i en kombination af konditionstræning, styrkeøvelser, balance og stræk. Undervisningen er fyldt med energi og god musik og tilpasses hver enkelt deltagers niveau, så man selv kan styre træningen efter, hvad der passer din krop, men med gode instrukser og hjælp fra træneren. 

Træningens formål er at styrke balance, koordination, kropsholdning, grundstyrke, smidighed og kondition. Det er samtidig målet, at du opnår en øget kropsforståelse og glæde ved bevægelse gennem træningen. Motionsholdet bevæger, udfordrer og giver sved på panden! 

BESKRIVELSE - Dans og Fitness (torsdag):
Til Dans og Fitness kombineres det bedste fra dansen og fitness, så du altid er sikker på at gå fra undervisningen med sved på panden og en følelse af at have brugt hele kroppen på en sjov og kreativ måde. Du behøver ikke at være en haj til at danse, da niveauet bliver tilpasset deltagerne. Nogle træninger kan Dans og Fitness være mere opdelt, mens den til andre træninger smelter helt sammen. Uanset er der garanteret god energi i en sal, der kan give et pusterum fra hverdagen og hvor fokus bare er på at fyre den af og have det sjovt.

KENDTE LUKKEDAGE:
- Efterårsferie, uge 42 (17. oktober til 23. oktober)
- Juleferie, uge 51+52 (19. december til 1. januar - bliver muligvis forlænget)
- Vinterferie, uge 7 (13. februar til 19. februar)
- Påskeferie, uge 15 og mandag i uge 16 (3. april til 10. april)

PRAKTISK INFO:
Læs om træningstøj, aflysninger, ventelister og andet praktisk i LG her: www.lg-gymnastik.dk/page/praktisk-info
Privatlivspolitik: www.lg-gymnastik.dk/privatliv
Handelsbetingelser: www.lg-gymnastik.dk/betingelser
NB! Holdet gennemføres ved et min. antal betalende og deltagende medlemmer.

Pris: 1.050,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Schøtt Knudsen

Cheftræner

Julie Kandel

julie@kandel.dk