Idrætskonsulent søges!

16-06-2022

Idrætskosulent søges til barselsvikariat i LG!
Læs mere og søg stillingen her.


Idrætskonsulent søges til barselsvikariat i glad gymnastikforening

Lyngby og Gentofte gymnastik, Gentofte

 

Vil du være en del af en af Danmarks største gymnastikforeninger med fokus på fællesskab, glæde og positiv udvikling? Vil du være med til at sikre kvalificerede trænere, glade gymnaster og gode oplevelser for alle både til den ugentlige træning og til forskellige events?

LG gymnastik søger en barselsvikar, der skal bidrage til det daglige arbejde i foreningens administration og blandt andet have ansvar for ansættelse og uddannelse af trænere, for koordinering af opvisninger og events for repræsentationshold samt for planlægning af idrætslige samarbejder med skoler og kommuner.

 

Om stillingen

Som Idrætskonsulent bliver du en vigtig del af foreningens sportslige arbejde med udvikling af både trænere og gymnaster. Du kommer primært til at arbejde med:

Din profil

Du har lyst til at indgå i et fællesskab, som også i høj grad er baseret på frivillighed. Du er imødekommende, hjælpsom og har en positiv indstilling til alle typer af opgaver, store som små. Du er ikke bange for at indgå i svære samtaler, og du har en pædagogisk og professionel tilgang til konflikthåndtering.

Du har erfaring med at navigere i en foranderlig hverdag, og du har sans for overblik og er god til at have mange bolde i luften. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du følger opgaverne til dørs inden for fastsatte deadlines. Du tager ansvar for dine opgaver og tager initiativ, hvis du oplever at noget kan gøres anderledes. Du er villig til at udvikle og dygtiggøre dig inden for dine ansvarsområder.

Du har gode IT-kundskaber og er god til at sætte dig ind i nye systemer. Du er en erfaren bruger af Word og Excel. Du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Du har en relevant uddannelse og/eller praktisk erfaring inden for fx idrætsområdet eller kommunikation, og du har kendskab til gymnastik. Det er en fordel, hvis du kender til foreningslivet enten gennem arbejde eller privatliv, men det er ikke et krav.

 

Vi tilbyder

En uformel, men professionel arbejdsplads med fokus på kvalitet, loyalitet og udvikling. Administrationen består af 7 medarbejdere, og vi værdsætter samarbejde, kommunikation og et godt socialt fællesskab højt. Vi er en arbejdsplads med ’højt til loftet’ og plads til både grin og godt humør, samtidig med at der kan være behov for i perioder at arbejde fokuseret og effektivt.

Arbejdet er sæsonpræget, og du vil opleve at have perioder med skiftende arbejdsbelastning. Vi lægger vægt på ansvarlighed både i forhold til opgaver og arbejdsindsats.

 

Ansættelse

Stillingen er et barselsvikariat, som forventes besat i august eller start september 2022. Stillingen er tidsbegrænset indtil oktober 2023. Præcise datoer for til- og fratrædelse vil blive aftalt ved ansættelsen.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdet er som udgangspunkt placeret i dagstimerne på foreningens kontorer i Kildeskovshallen i Gentofte.
Der kan dog forekomme arbejde uden for almindelig arbejdstid og -sted, da noget af arbejdet indebærer samarbejde og kontakt til frivillige, instruktører, mm.
Dertil forventes, at der lægges noget frivilligt arbejde i enkelte weekender i løbet af ansættelsesperioden i forbindelse med opvisninger og andre events.
Lønnen forhandles forud for ansættelsen.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgninger sendes til Administrationschef Elisa Malling Beck på elisa@lg-gymnastik.dk senest 31. juli 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i begyndelsen af august 2022. Har du spørgsmål kan du ligeledes henvende dig på mail til elisa@lg-gymnastik.dk eller på telefon 61 71 62 79.