GymnastikJuleland - Workshop

Antal tilmeldte: 38/350 Pris: 0 DKK Lokation:
Adolphsvej 25
2820 Gentofte
Dato:
19-12-2021 09:30 - 11:45
Sidste frist for tilmelding:
30-11-2021
Beskrivelse

OPDATERING: Dette event er desværre aflyst af hensyn til coronasituationen. Vi ønsker at passe bedst muligt på medlemmer, trænere og andre involverede så tæt på jul.

 

ENDELIG kan LG GymStars igen invitere til GymnastikJuleland!

Kom forbi Kildeskovshallen til en formiddag i julens og gymnastikkens tegn. Vi sørger for juleopvarmning og fede workshops for både barn, ung og voksen. Se din mor slå en flikflak, din far hulahoppe og din søster stå på skateboard.

Vi bevæger os hele vejen rundt om alle LG's stilarter i trygge og lærerige rammer og kommer i julestemning med grin, leg og den bedste julemusik. Vi slutter formiddagen af med et show fra de sejer piger på Street Rep, der laver en særlig opvisning kun for jer!

Tilmeld dig herunder ved at tilvælge antal børn og voksne, der skal med til en festlig adventssøndag!

 

CORONAPAS: Der er indtil 12. december krav om, at alle fra 15 år skal kunne vise coronapas til et arrangement som dette. Erfaring viser, at det er relatistik, at disse retningslinjer kan blive forlænget. Vær derfor forberedt på, at vi muligvis er påkrævet at tjekke coronapas for alle deltagere fra 15 år og opefter.

 

Bemærk: Billetkøbet kan ikke fortrydes, men der kan købes, sælges og byttes på vores Facebookside HER.

Tilvalg

ValgPris
Barn (2-13 år)40 DKK
Voksen (14 år+)60 DKK

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK