F: Motion // VoksenGym for mænd og kvinder (KH3TiKH1To)

Antal tilmeldte: 12/30 Alder: 16-99 Pris: 500,00 DKK
02/05/2023 - 15/06/2023 Kildeskovshallen, Sal 3 Tirsdag 20:00-21:00 Kildeskovshallen, Sal 1 Torsdag 19:05-20:35 Instruktør: Klara Horstmann Anna Schøtt Knudsen
Beskrivelse

Som medlem af Motion // VoksenGym i Kildeskovshallen har du mulighed for at træne hele to dage om ugen - nemlig tirsdage i sal 3 kl. 20-21 og torsdage i sal 1 kl. 19.05-20.35. Du møder bare op de dage, det lige passer ind i skemaet; nogle uger har du måske tid og overskud til at give den gas begge dage og andre uger, kan du måske lige få klemt en enkelt træning ind – og alt er okay! Det er et nyt koncept i foreningen som vi håber på at få op at køre, hvorfor prisen i denne sæson er særligt god ;) Herunder kan du læse om de to træningsformer:

BESKRIVELSE - Motion (tirsdag):
Til Motion fokuseres der på grundtræning for hele kroppen i en kombination af konditionstræning, styrkeøvelser, balance og stræk. Undervisningen er fyldt med energi og god musik og tilpasses hver enkelt deltagers niveau, så man selv kan styre træningen efter, hvad der passer din krop, men med gode instrukser og hjælp fra træneren. 

Træningens formål er at styrke balance, koordination, kropsholdning, grundstyrke, smidighed og kondition. Det er samtidig målet, at du opnår en øget kropsforståelse og glæde ved bevægelse gennem træningen. Motionsholdet bevæger, udfordrer og giver sved på panden! 

BESKRIVELSE - VoksenGym (torsdag):
LG Motion: VoksenGym er en sjov, udviklende og styrkende træningsform for voksne. I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelsesaktiviteter inspireret fra dans, yoga, pilates, fitness og grundgymnastik. Træningens formål er at styrke balance, koordination, kropsholdning, grundstyrke, smidighed og kondition. Det er samtidig målet, at deltageren opnår en øget kropsforståelse og glæde ved bevægelse gennem træningen. VoksenGym bevæger, udfordrer og giver sved på panden!

KENDTE LUKKEDAGE:
- 18. maj (Kristi himmelfartsdag)
 

PRAKTISK INFO:
Læs om træningstøj, aflysninger, ventelister og andet praktisk i LG her: www.lg-gymnastik.dk/page/praktisk-info
Privatlivspolitik: www.lg-gymnastik.dk/privatliv
Handelsbetingelser: www.lg-gymnastik.dk/betingelser
NB! Holdet gennemføres ved et min. antal betalende og deltagende medlemmer.

Pris: 500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Klara Horstmann

klara.horstmann@gmail.com

Cheftræner
Træner i LG siden 2014

Anna Schøtt Knudsen

dkas-k@hotmail.com

Cheftræner