Get Fit Bootcamp 14-17 år

Antal tilmeldte: 5/16 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 400,00 DKK
05/01/2023 - 09/02/2023 Kildeskovshallen, Sal 3 Torsdag 19:35-21:00 Instruktør: Nathalie Olsen
Beskrivelse

Get Fit BootCamp er et nyt koncept i LG gymnastik, som henvender sig til piger i alderen 14-17 år, der kombinerer alt det bedste fra gymnastikkens og styrketræningens verden. BootCampen strækker sig over 6 uger med én ugentlig træning.

På BootCampen vil vi træne vores kondition, udholdenhed og styrke gennem parøvelser, team-øvelser, individuelle øvelser og meget mere. Du kan selv være med til at sætte dit præg på træningen – alt efter hvad dit mål og motivation for deltagelse er. Udover selve træningen har BootCampen og træneren også fokus på at skabe fællesskab ved at sikre masser af glæde og grin til hver eneste træning. Om de mange smil og grin til træningen giver six-pack, er op til dig selv ;-)

 

BootCampen er for alle piger i alderen 14-17 år, uanset niveau og tidligere erfaring med gymnastik eller styrketræning, da alle øvelser tilpasses dit niveau og gradvist øges i sværhed.

Træningen foregår i Sal 3 i Kildeskovshallen fra kl. 19:35-21:00.

 

Det er målet, at deltageren opnår sammenhold og en øget glæde ved bevægelse gennem træningen. Get Fit BootCampen bevæger, udfordrer og giver sved på panden, der er med til at give mod på mere træning.

PRAKTISK INFO:
Læs om træningstøj, aflysninger, ventelister og andet praktisk i LG her: www.lg-gymnastik.dk/page/praktisk-info
Privatlivspolitik: www.lg-gymnastik.dk/privatliv
Handelsbetingelser: www.lg-gymnastik.dk/betingelser
NB! Holdet gennemføres ved et min. antal betalende og deltagende medlemmer.

Pris: 400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Nathalie Olsen