LG Rep: Opvisninger, ture mm.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Rep-holdenes kommende opvisninger, ture mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.

Sideoversigt:


DGI Forårsopvisning
Alle Rep-hold skal deltage i DGI Forårsopvisning, der er et gymnastikstævne arrangeret af DGI for junior- og voksenhold, der træner i DGI Storkøbenhavn. Det plejer at være en sjov dag, hvor alle forældre og venner har mulighed for at komme med som publikum. Publikumsbilletterne købes på dagen direkte hos DGI i hallen.
Gymnaster og forældre kan med fordel hente den app, der hedder ”DGI Gymnastik”, her lægges al info omkring DGI opvisningerne op.
Det vi ved indtil nu er:

Som gymnast skal du på dagen:


Gymnasternes Dag

Alle Rep- og Junior-hold skal deltage i Gymnasternes Dag, der er et gymnastikstævne arrangeret af GymDanmark. I er tre opvisningsgrupper fra LG, der skal på gulvet i løbet af dagen. Der er derfor masser af publikum, som er klar til at klappe af jer! Vi lægger op til, at det bliver en dag i gymnastikkens tegn, hvor man møder tidligt og bliver hængende efter og ser de øvrige LG hold, så I kan bakke hinanden op. Derudover er sådan en dag en super god mulighed for at hænge ud med sit hold og få set en masse god gymnastik, dans og akrobatik, som I kan få inspiration fra😊 

Det vi ved indtil nu er:

LGs første hold går på gulvet kl. 12.37 og det sidste hold er færdigt kl. 16.22. Herefter vil vi rigtig gerne have hjælp til at få båret redskaber ud i bilen, så vi regner med at være helt færdige i hallen kl. 17.00.

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum:

Familie og venner er meget velkomne. Billetterne købes på dagen af GymDanmark: entrepris kr. 60 ,- pr. person over 8 år, kr. 30,- pr. person fra 4-8 år, børn under 4 år er gratis. Der kan betales kontant og med Mobilpay.

Forplejning:
Der er mulighed for køb af mad og dikkevarer i hallen, men man er også velkommen til selv at tage en madpakke/snacks med.LGs forårsopvisninger

Rep-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 27. april til 1. maj.

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside her: https://lg-gymnastik.dk/page/s2022


DGI Sommerstævne (Akro, Spring & Street Rep)

DGI Sommerstævne er for alle gymnastikhold, der kunne tænke sig at afprøve deres opvisning udendørs. Det er en sjov dag med god gymnastik og dansk sommer. I år deltager Akro Junior sammen med nogle af LGs Rep og After Rep hold i stævnet.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

I Fælledparken findes offentlige toiletter til fri afbenyttelse. Vi opfordrer til, at gymnaster kommer omklædt, da der er et begrænset antal toiletter til rådighed.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, vand mm, men medbring gerne selv rigeligt vand og snacks, da vi håber på rigtig godt vejr.

Arrangementet er gratis, så tag endelig venner, familie og kæledyr med!


LG GymnastikSommerland

Rep-holdene skal deltage i LGs første GymnastikSommerland, der afholdes i Kildeskovshallen. Det vil fungere som en afrejseopvisning, hvor alle fire hold har mulighed for at vise familie, venner, trænere og andre gymnaster det show de skal optræde med i Schweiz til sommer.

Det vi ved indtil nu er:

Mere info kommer.


EuroGym

EUROGYM er en kæmpe gymnastikfestival med alletiders mulighed for at lave alt den gymnastik man orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, lære nye tricks og få minder for livet. LGs Rep-hold deltager for første gang med fire hold i gymnastikfestivalen. Holdene skal hver især optræde 2-3 gange i løbet af ugen.

 

Plan for betaling:


 
Rejsedetaljer*:
Den foreløbige rejseplan kan ses herunder:

Ud:

Hjem:

*bemærk, at der kan forekomme ændringer i tiderne fra flyselskabets side.