LG Rep: Opvisninger mm.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Rep-holdenes kommende opvisninger, ture mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.

Det forventes, at man som Rep-gymnast deltager i alle de planlagte opvisninger. Derudover er der mulighed for, at de hold der ønsker det, kan deltage i nogle ekstra opvisninger. Det aftales internt på det enkelte hold. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i en opvisning, skal dette meddeles til Cheftræneren i god tid.

Sideoversigt:


On the Move

Rep er blevet inviteret til at deltage i opvisningen "On the Move" på Sorø Gymnastikefterskole den 2. december: https://soroefterskole.dk/arrangement/on-the-move. Arrangementet starter fra kl. 18.30.

” On The Move er en stor gymnastikfest med det vildeste show, hvor vi ser, hvad gymnastik, dans og parkour kan sammen! Som titlen siger, hvor er vi på vej hen? Det skal vi opleve, og vi skal underholdes til On The Move!”

Planen for dagen:

Som gymnast skal du på dagen:


LG GymnastikJuleland

Traditionen tro afholdes LGs GymnastikJueland, hvor dagen først byder på workshops for foreningens mindre børn og unge og deres familier. Her forventes det, at Rep-gymnasterne hjælper med at afvikle workshops. Herefter står den på opvisning, hvor Rep-holdene får mulighed for at vise, hvor langt de er nået med sæsonens opvisning.

Planen for dagen:


DGI Forårsopvisning
Alle Rep-hold skal deltage i DGI Forårsopvisning, der er et gymnastikstævne arrangeret af DGI for junior- og voksenhold, der træner i DGI Storkøbenhavn. Det plejer at være en sjov dag, hvor alle forældre og venner har mulighed for at komme med som publikum. Publikumsbilletterne købes på dagen direkte hos DGI i hallen.
Gymnaster og forældre kan med fordel hente den app, der hedder ”DGI Gymnastik”, her lægges al info omkring DGI opvisningerne op.
Det vi ved indtil nu er:

Som gymnast skal du på dagen:


Gymnasternes Dag

Alle Rep- og Junior-hold skal deltage i Gymnasternes Dag, der er et gymnastikstævne arrangeret af GymDanmark. I er tre opvisningsgrupper fra LG, der skal på gulvet i løbet af dagen. Der er derfor masser af publikum, som er klar til at klappe af jer! Vi lægger op til, at det bliver en dag i gymnastikkens tegn, hvor man møder tidligt og bliver hængende efter og ser de øvrige LG hold, så I kan bakke hinanden op. Derudover er sådan en dag en super god mulighed for at hænge ud med sit hold og få set en masse god gymnastik, dans og akrobatik, som I kan få inspiration fra😊 

Det vi ved indtil nu er:

 

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum & forplejning:

Forældre og søskende kan købe billetter i indgangen, hvor man kan betale med MobilePay eller kontanter. Der kan kun betales kontant eller med mobilepay.

  1. Voksne (fra 13 år): 65 kroner pr. person
  2. Børn fra 4-12 år: 30 kroner pr. person
  3. Børn under 4 år: GRATIS


LGs forårsopvisninger

Rep-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 19.-23. april 2023. 

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside HER.


Afrejseopvisning ved GymDanmark

Afrejseopvisning for alle danske hold, som skal deltage til Gymnaestrada i sommeren 2023.

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:


LG GymnastikSommerland

For andet år i træk afholdes LGs GymnastikSommerland. Det vil fungere som en afrejseopvisning, hvor Rep-holdene har mulighed for at vise familie, venner, trænere og andre gymnaster det show de skal optræde med til Gymnaestrada i Amsterdam til sommer.

Planen for dagen:


Gymnaestrada

Læs mere i menupunktet "Gymnaestrada".