GYMNAESTRADA

Gymnaestrada

Gymnaestrada er verdens største internationale gymnastikfestival, hvor gymnaster fra hele verden deltager. Her er LGs Rep-hold blevet udtaget til at repræsentere GymDanmark og dansk gymnastik. Gymnaestradaen spænder om alt fra sports acrobatic, rymisk gymnastik, spring, drama, dans og meget meget mere.

Hvert fjerde år mødes gymnaster fra hele verden for at dele deres fælles passion for gymnastik.

Gymnaestrada er en gymnastikfestival med over 20.000 deltagere fra hele verden, hvor Danmark deltager med omkring 1.000 gymnaster.

 

 

Plan for betaling (mere info kommer):

Startprisen for turen er 10.000 kr./deltager. Vi håber på at kunne komme ned på en deltagerpris alt inkl. på 5000-6000 kr.

 

Hvad betaler man for:

Dertil kan ske både prisstigninger og -fald såvel som der kan komme mindre ekstra udgifter.

 

AFREJSE & HJEMREJSE:

Hvad skal du have på, når vi rejser?

Vi rejser i vores grå LG GymStar-Jakke, sponsor T-shirten og sort LG underdel med hvidt logo. Dertil skal LG sportstasken bruges som håndbagage – mere info om det lidt længere nede. 

 

OPLYSNINGS- OG REGELSEDDEL:
Alle gymnaster forpligter sig til grundigt at læse og underskrive den udsendte oplysnings-og regelseddel inden afrejse. Den kan IKKE afleveres fysisk, når vi ses i lufthavnen og skal altså være modtaget på forhånd.

Du kan med fordel bruge app ”Docusign” til at udfylde og underskrive sedlen, da man her slipper for at skulle printe og scanne den ind igen.

 

Ansøgning til Sportslegat

I april 2023 uddeles ét personlig sportslegat af Bermann & Rosenbergs. Legattet er på 6.000 kroner og uddeles til en idrætsudøver med et godt formål, som blandet andet rejser og træningsture til udlandet. Der er ansøgningsfrist den 1. april kl. 12. Skulle det have interesse, kan man læse mere og ansøge HER.

 

Udsendte mails:

15. september 2022: LÆS MAIL HER